< Terug naar training: Effectief communiceren - Simpel genieten - Krachtig in jezelf

 

Work at Balance Methodes

We werken in groepsverband, in tweetallen en individueel. Naast het materiaal dat wordt aangeboden, ligt het accent op uitwisseling en interactie. Het delen van jouw ervaringen en de ontdekkingen in de groep dragen bij aan je communicatievaardigheden en laat jou tevoorschijn komen zoals je bent. Je merkt dat dit een stuk makkelijker communiceert, zowel voor jezelf als voor je omgeving! Meer kracht in jezelf leidt ook tot meer daadkracht, arbeidsvreugde en simpel genieten; dat zul je aan den lijve ervaren.
 
 

 
Lichaam en geest werken samen ...

Ons handelen wordt bepaald door wat we denken, voelen, willen en doen. Daarmee zijn we als mens uniek. Hoe kunnen we het potentieel aan menselijke kwaliteiten aanspreken om succesvol te kunnen zijn? Succesvol in je persoonlijke, individuele beleving, maar ook in de beleving van de klant, de aandeelhouder, de werkgever, je collega …?
 
 

Luister naar je lichaam, leer meer over jezelf ...

Persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit heeft een component die verder gaat dan ons denken. In ons lijf vinden vele ingenieuze processen plaats, waar we ons nauwelijks bewust van zijn. Onze buik bijvoorbeeld is een bekende plek waar emoties worden opgeslagen. Door dit lichaamsgebied ruimte te geven, kunnen nieuwe – soms ongekende – krachten vrijkomen. Topmanagers zijn vaak meesters in de erkenning, beheersing en inzet van deze emoties (David Coleman schreef er een beroemd boek over: 'Emotional Intelligence!).
 
 

Je effectiviteit neemt toe als je je kwaliteiten laat spreken ...

Uitdaging is om ervoor te zorgen dat je gedachten, gevoelens en emoties je actief ondersteunen, ook in je werk. Je collega ziet bijvoorbeeld liever dat jij je volledige inzet geeft, dan dat jij je verschuilt achter een ‘Ja, maar ….’ (zodat je het risico loopt meer van jezelf te laten zien). En de klant hoort liever een advies op maat dan een algemeen verhaal waar je je geen buil aan kan vallen. Zelfvertrouwen en 'kracht in jezelf' zijn vaak voorwaarden om je kwaliteiten zichtbaar te maken en daar ondersteunt Work at Balance je bij.
 
     
 

Maak kennis met Work at Balance en ervaar

de effectiviteit van onze trainingsmethode!

De stap naar (meer) persoonlijk succes en plezier! Met de trainingen en inspiratie reizen halen we het beste uit jou naar boven. Work at Balance is er voor iedereen die leiding wil nemen over zijn of haar leven. De trainingen en reizen zijn concreet, inspirerend en uitdagend; we vertellen je graag meer over hoe je inspiratie aanboort en jouw kwaliteiten (nog meer) tot expressie kunt brengen.

Ons motto is dat alles wat je nodig hebt, al in jezelf zit.

Vul het formulier in en wij nemen contact op:

 

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
:
:
Gratis Nieuwsbrief:
 
 
     
 ©  Inspiratie Reizen & Spirituele Reizen naar Nepal