Trainingen > Krachtig in jezelf > Simpel genieten > Effectief Communiceren

 

 

Simpel genieten

Verhoog je vreugde en productiviteit!

 


Simpel Genieten

Zoek je naar meer arbeidsvreugde en bezieling in je werk en je leven? Simpel Genieten is te boeken op basis van individuele coaching en in het kader van teambuilding, incentive of personeelsdag. Neem contact met ons op over de mogelijkheden vanaf Euro 50,- per deelnemer.

 

 

Het programma

Waarom is simpel genieten zo moeilijk? Wat kunnen we doen om het (weer) te leren? Work at Balance heeft een trainingsprogramma ontwikkeld waarin jij ervaart en ontdekt wat simpel genieten voor je kan betekenen, thuis en op je werk. Je kijkt deze training naar jezelf en ziet waar voor jou simpel genieten begint en waar het voor jou – vaak onbedoeld en onbewust – eindigt.

We gaan de diepte in en versterken je stevigheid en zelfvertrouwen. Zodat er ruimte komt voor meer arbeidsvreugde, samenwerken en simpel genieten. De trainingsgroep fungeert voor je als ondersteuning en als spiegel. Onze aanpak is simpel, krachtig en enthousiasmerend.

Vergroot je persoonlijke effectiviteit en neem de tijd en ruimte voor jezelf. Geef invulling aan persoonlijk leiderschap en ontdek de mentale, emotionele en fysieke route die je daarbij ondersteunt!

Waarom?

Om effectiever te worden. Om handvatten aangereikt te krijgen om je kwaliteiten volledig beschikbaar te krijgen. Voor de momenten dat je of ‘rechts’ of ‘links’ af moet slaan - of je op het punt staat de ultieme opdracht binnen te halen. En dan tot je verrassing te merken dat alles meer voor jou gaat werken in plaats van dat jij voortdurend ‘aan de slag’ moet. Plezier op je werk en arbeidsproductiviteit nemen toe. Ook dat is simpel genieten.

Jouw TEAM?

Ook jouw team bestaat uit verschillende persoonlijkheden. Hoe zorg je ervoor dat jouw team optimaal presteert? In deze training leren de deelnemers - op basis van inzichten in elkaars gedrag - hun sterke punten beter te benutten, effectiever te communiceren en slagvaardiger te opereren als team.

Hoe doen we dat?

Het enige wat je naar de training mee hoeft te nemen, dat is jezelf. Alle kwaliteiten zijn in potentie al in jou aanwezig, dus meer dan jezelf heb je bij Work at Balance niet nodig. In de workshops werken we in groepsverband, in tweetallen en individueel. Naast de theorie die wordt aangeboden, doen we veel en ligt het accent op interactie. Het delen van jouw ervaringen en ontdekkingen in de groep draagt bij aan je presentatievaardigheden en laat je tevoorschijn komen in wie jij bent. Je merkt dat dit een stuk makkelijker communiceert, zowel voor jezelf als voor je omgeving! Meer kracht en stevigheid in jezelf leidt ook tot simpelweg genieten – en dat zul je aan den lijve ervaren.
 

 

Inschrijven voor een training, is vrijblijvend. Bel ons voor meer informatie.

Bel Thomas Tierolff:

+31 (0)6 - 16 235 109
 Overzicht trainingenBekijk ook onze inspiratie reizen:


 Onze methode:

 

   

Meer informatie over deze training, klik hier

 
     
 

Tarieven


Individueel:
Intake van 30 min. (gratis)  en 1e Coachingsgesprek van 1,5 uur (€ 95,-)

Workshop voor Teams van 1,5 uur (€ 50,- pp)

Dagdeel van 4 uur voor Teams: ochtend, middag of avond (€ 95,- pp)


 

Data


Data zijn in overleg.

Neem voor maatwerk contact op voor de mogelijkheden

 
     
 ©  Inspiratie Reizen & Spirituele Reizen naar Nepal