Trainingen > Krachtig in jezelf > Simpel genieten > Effectief Communiceren

 

 

Effectief communiceren

Versterk je communicatie

 

 

Effectief Communiceren

Wil je jezelf versterken? Zoek je naar meer effectieve communicatie met jezelf en anderen? Effectief Communiceren is te boeken in het kader van individuele coaching en als onderdeel van teambuilding, incentive of personeelsdag. Neem contact met ons op over de mogelijkheden vanaf Euro 50,- per deelnemer.

 

 

Het programma

Work at Balance heeft een programma samengesteld waarin de volgende vragen centraal staan: Wie ben jij als het gaat om communicatie? Hoe communiceer jij met de ander en met jezelf?

Je vergroot je presentatievaardigheden en ervaart hoe je bijvoorbeeld tijdens vergaderingen je effectiviteit vergroot. Daarbij besteden we extra aandacht aan de momenten waar het er echt op aankomt. Bijvoorbeeld als het om een lastig onderwerp gaat, je minder goed in je vel zit of als je liever zou willen weglopen (in plaats van tijdens de vergadering het onderwerp in te brengen dat voor jou werkelijk speelt).

Je kijkt deze dag naar jezelf en ziet waar effectief communiceren begint en waar het – vaak onbedoeld en onbewust – eindigt. Daarbij fungeren de andere deelnemers voor jou als ondersteuning en als spiegel. Onze aanpak is simpel, krachtig en enthousiasmerend. Vergroot je persoonlijke effectiviteit en neem een dag de tijd en ruimte voor jezelf. Geef invulling aan persoonlijk leiderschap en ontdek de mentale en fysieke route die jou daarbij ondersteunt!

Waarom?

Om praktische handvatten aangereikt te krijgen om de effectivitiet van je communicatie te verhogen. Voor de momenten dat je of ‘rechts’ of ‘links’ af moet slaan - of je op het punt staat de ultieme opdracht binnen te halen. En dan tot je verrassing te merken dat alles meer voor jou gaat werken in plaats van dat jij voortdurend ‘aan de slag’ moet. Dat is de kracht van effectieve communicatie.

Jouw TEAM?

Ook jouw team bestaat uit verschillende persoonlijkheden. Hoe zorg je ervoor dat jouw team optimaal presteert? In deze training leren de deelnemers - op basis van inzichten in elkaars gedrag - hun sterke punten beter te benutten, effectiever te communiceren en slagvaardiger te opereren als team.

Hoe doen we dat?

Het enige wat je naar de training hoeft mee te nemen, dat is jezelf. Alle kwaliteiten zijn in potentie al aanwezig, dus meer dan jezelf heb je bij Work at Balance niet nodig. In de workshops werken we in groepsverband, in tweetallen en individueel. Naast de theorie die wordt aangeboden, doen we veel en ligt het accent op interactie. Het delen van jouw ervaringen en ontdekkingen in de groep draagt bij aan je presentatievaardigheden en laat je tevoorschijn komen zoals je bent. En als je tevoorschijn komt zonder ‘toeters en bellen’ zul je merken dat dit een stuk makkelijker communiceert, zowel voor jezelf als voor je omgeving!
 

 

Inschrijven voor een training, is vrijblijvend. Bel ons voor meer informatie.

Bel Thomas Tierolff:

+31 (0)6 - 16 235 109
 Overzicht trainingenBekijk ook onze inspiratie reizen:


 Onze methode:

 

   

 

 
     
 

Tarieven


Individueel: Intake van 30 min. (gratis)  en 1e Coachingsgesprek van 1,5 uur (€ 95,-)

Workshop voor Teams van 1,5 uur (€ 50,- pp)

Dagdeel van 4 uur voor Teams: ochtend, middag of avond (€ 95,- pp)


 

Data


Data zijn in overleg.

Neem voor maatwerk contact op voor de mogelijkheden

 
     
 ©  Inspiratie Reizen & Spirituele Reizen naar Nepal