'Haal het beste uit jezelf naar boven.
Alles wat je nodig hebt, zit al in jezelf'
Klik hier voor het laatste nieuws, ook tijdens onze inspiratie reizen! 

 

 

 
 

Vergroot je persoonlijke effectiviteit: ontdek hoe je effectief communiceert, wat kracht in jezelf kan betekenen en wat het rendement is van plezier op je werk en simpel genieten.

In onze trainingen kijk je naar jezelf en naar hoe jij communiceert. Je ervaart waar jouw persoonlijke effectiviteit begint en waar het – vaak onbedoeld en onbewust – eindigt. We gaan de diepte in en je versterkt jezelf, speciaal voor de momenten dat het gaat om wat jij belangrijk en waardevol vindt.


Plezier op je Werk en Thuis. Effectief zijn. Simpel Genieten van wat er is. En genieten van wat er NIET is. Gaan voor wat je werkelijk wilt. Wil je dat ook? Het is allemaal een keuze hoor je vaak. Is dat echt zo? Als het kiezen voor simpel genieten zo gemakkelijk was, dan deden we niets anders dan Simpel Genieten. Met Work at Balance werk je aan je balans. We ondersteunen je om elke dag 'te plukken' - met alles wat er is. Simpel genieten en meer plezier op het werk betekent ook succesvoller worden, zo simpel is het!

Kracht in jezelf ervaren en gaan voor wat jij belangrijk en waardevol vindt. Of gaan voor wat vooral veilig voelt? Herken je het verschil? Als het eenvoudig was, stonden we altijd 100% in onze kracht. Het begint bij het winnen van zelfvertrouwen en de moed om je zo groot of klein neer te zetten als je werkelijk bent. Als je weet hoe je in je kracht kunt (blijven) staan, dan is het niet (meer) nodig om weg te kruipen als het er echt om spant. Zo wordt je zichtbaar en effectief en worden ook op de moeilijke momenten je kwaliteiten zichtbaar. Dat is persoonlijk leiderschap.Hoe communiceer ik met mezelf en met de ander? Hoe verhoud ik me tot mijn omgeving? Deze training laat je ervaren dat de kwaliteit van communicatie van jezelf afhangt. Je krijgt de instrumenten aangereikt om meer grip te krijgen op jouw communicatie en effectiviteit. In deze training krijg je inzicht in je eigen gedrag en meer zelfvertrouwen! Je wordt uitgedaagd om je eigen mogelijkheden te verkennen en je persoonlijke kwaliteiten aan te spreken.


 
 

Sta eens stil bij wat jou inspireert en in beweging brengt. Work at Balance ondersteunt je om precies dat naar boven te laten komen! Je werkt aan je balans, we plukken elke dag in een adembenemende omgeving en genieten met volle teugen!

Wil jij je zo klein voelen als een mier of zo groot als een tijger? Wil je terug naar start of is het tijd voor volharding? Kies je voor A, B, C of wordt het X, Y, Z? Het antwoord zit al in jou, je hoeft het alleen nog maar naar de oppervlakte te halen!  


Op zoek naar inspiratie en nieuwe energie? Ga met ons mee op de reis en kom terecht in een totaal andere setting. In Nepal trekken we de Himalaya in en wandelen we tot boven de boomgrens. Na het bereiken van het 'base camp' dalen we weer af naar de bewoonde wereld; een geweldige ervaring door de overweldigende omgeving, de betoverende stilte en de prachtige flora & fauna.
 
Er zijn individuele reizen en trektochten beschikbaar voor alle leeftijden, van 10 dagen tot 3 maanden (dagelijks vertrek mogelijk, met gids en/of porter). Verlenging van je reis met een verblijf in een Tibetaans klooster behoort ook tot de mogelijkheden. Prijs voor een complete reis: vanaf € 695,-. Prijs voor een luxe Work at Balance reis met extra begeleiding: € 1.395,-.

Neem tijd en ruimte voor jezelf en geniet. Het doel is om na je reis met nieuwe energie de volgende stap in je leven te zetten!

Er is geen land waar mensen zoveel over dromen als Nieuw-Zeeland. Wij gaan deze droom werkelijkheid maken! In het prachtige Wellington ontmoet je een beroemde emigrantenfamilie van Nederlandse oorsprong. We zeilen naar het beroemde Nelson waar we de laatste inkopen doen voor 'the Great Walk' die ons naar de onbeschrijfelijk mooie Golden Coast brengt. We trekken het reservaat in en slapen in hutten en tenten. We genieten een koninklijk maal in de Awaroa Lodge en bezoeken het strand waar Abel Tasman als eerste westerling aan land probeerde te gaan. Met een privévliegtuig verlaten we het aardse paradijs.

Dit jaar de koude winter doorbrengen aan de andere kant van de wereld, terwijl het daar volop zomer is? Ontdek Nieuw-Zeeland, het land van Simpel Genieten! 

 Een reis waarin we koninklijk genieten op een tropische eiland, de theeplantages bezoeken op de Cameron Highlands, de Petronas Towers beklimmen in Kuala Lumpur en de Nederlandse invloeden opsnuiven in Melakka. Tot slot doorkruisen we vanuit Kuching - de 'hoofdstad' van Sarawak - het schiereiland Borneo. We slapen in longhouses, komen in contact met inheemse stammen, peddelen verder het regenwoud in en verkoelen ons onder een klaterende waterval. In de jungle volgen we een deel van de 'Oerang Oetang Trail', een fantastische tocht die ons uiteindelijk zal leiden naar een unieke plek aan de Zuid-Chinese Zee. Zo komen we tot rust en verwerken we na een jungle trekking van een week onze nieuwe indrukken tot het tijd is om met een vette glimlach op het gelaat huiswaarts te keren.


     
 

Maak kennis met ons programma.

De reizen en trainingen zijn erop gericht om jouw talenten en kwaliteiten nog meer tot expressie te brengen. Work at Balance ondersteunt je om jouw kwaliteiten tastbaar te maken, voor jezelf en voor anderen.
 


Vul hieronder het formulier in en wij nemen contact met je op!
 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
:
*:
Gratis Nieuwsbrief:
 
 
     
 ©  Inspiratie Reizen & Spirituele Reizen naar Nepal