Inspiratie Reizen > Nieuw-Zeeland > Nepal > Maleisië

 

Inspiratie Reis Nieuw-Zeeland

op aanvraagDe Inspiratie Reis naar Nieuw-Zeeland is door de kennismaking met de overweldigende natuur, de confrontatie met het geluid van totale stilte, de indrukwekkende setting EN de individuele begeleiding een fantastische onderneming. En een 'once in a lifetime experience’ die je tevoorschijn laat komen zoals je bent - zonder ‘toeters en bellen’. 'Je zult ervaren wat een enorme POWER er in jou huist. Het ervaren van innerlijke kracht zorgt ook voor simpelweg genieten - dat zul je aan den lijve ervaren!'

Het programma

Er is geen land waar mensen zoveel over dromen als Nieuw-Zeeland. Wij gaan deze droom werkelijkheid maken! In het prachtige Wellington maak je kennis met een beroemde emigrantenfamilie met Nederlandse oorsprong. Je krijgt een bijzonder levensverhaal te horen over leven en dood, over mislukking en ongekend succes. We zeilen naar het beroemde Nelson waar we de laatste inkopen doen voor 'the Great Walk' die ons naar de onbeschrijfelijk mooie 'Golden Coast' zal brengen. We trekken het reservaat in en slapen in hutten en tenten. We genieten een koninklijk maal in de Awaroa Lodge en bezoeken de plek waar de Nederlander Abel Tasman als eerste westerling aan land probeerde te gaan. Met een privévliegtuig verlaten we het paradijs.

Tijd en Ruimte voor Jezelf
Sta eens stil bij wat jou inspireert en in beweging brengt. Ons reisprogramma ondersteunt je om precies dat naar boven te laten komen! Op het hoogtepunt van de inspiratie reis kom je in contact met waar het jou in essentie om gaat en kom je tevoorschijn zoals je bent. We plukken elke dag en genieten met volle teugen! 

Er ontstaat meer balans en je krijgt nieuwe energie om na je reis je ambities te realiseren. Thuiskomen met een fantastische ervaring en met nieuwe inspiratie is daarmee het uiteindelijke doel van het reisprogramma van Work at Balance! 

 

Begeleiding & Kosten

Begeleiding
Je wordt begeleid door Nederlandse reisspecialisten en je weet je vergezeld door enthousiasme deelnemers. Het leven smaakt ook bij jou naar nieuwe inspiratie en bezieling. Je medereizigers zijn net als jij mensen die stappen willen zetten en willen nalaten. Voordat we vertrekken, is er in Rotterdam een startbijeenkomst waarin we elkaar beter leren kennen. Dan komt er ook aan de orde wat jij van de reis verwacht, wat voor ondersteuning je wenst en maken we een ‘startdocument’. 

Kosten
De kosten van de Inspiratie Reis naar Nieuw-Zeeland 
bedragen Euro 2.950,-

In dit bedrag zijn inbegrepen:
• In Nederland: intakegesprek, voorbereidende startbijeenkomst,
   terugkomdag
• Begeleidende programma van Work at Balance in Nieuw-Zeeland
• Alle accommodatie in Nieuw-Zeeland tijdens de reis van 2 weken
• Alle maaltijden tijdens de trekking van 7 dagen, inclusief 5
  sterren diner in de Awaroa Lodge
• Topgids tijdens de trekking (voertaal: nederlands en/of engels) 
• Vergunning om het wereldberoemde Golden Coast reservaat
  te betreden
• Alle binnenlandse transits, een binnenlandse vlucht en
  lokale belastingen

Exclusief:
• Vliegticket naar Wellington, Nieuw-Zeeland
• Verzekeringen, zoals reis- en annuleringsverzekering


 

 

 

Aanmelden voor de Inspiratie Reis is vrijblijvend. Een inschrijfformulier wordt op verzoek toegezonden. Bel of mail ons voor meer informatie.

thomas@workatbalance.nl

 

Overzicht van onze Inspiratie Reizen:

 Het informatie pakket bevat alle informatie over deze inspiratie reis in handzaam PDF formaat.


Eerdere reizen:

Nieuw-Zeeland

Het reisgezelschap bestond uit 3 Australiërs, 2 Nieuwzeelanders, 4 Nederlanders, 1 Duitser en 2 Belgen. Vraag meer informatie aan over deze bijzondere trekking - waar onder andere 3 estuaries moeten worden overbrugd.

‘Inspiration Travel simply is  …. Using the Body to Balance the Mind!
Aldus Matthew Knox, deelnemer van een inspiratiereis 

Bekijk de foto's
Reisprogramma:

Volg ons tijdens de reis via twitter!

     

Alles nog eens rustig nalezen? Download de brochure

 
     
 

Deelname profielDe inspiratie reizen vereisen een goede fysieke en mentale conditie. Tijdens het intake-gesprek komt je motivatie uitgebreid aan bod. Je startdocument concretiseert wensen, eisen en verwachtingen. Veiligheid en gezondheid staan voor ons op nummer 1, maar je deelname is niet zonder risico's. Je zult ervaren dat we elkaar nodig hebben om de tocht tot een goed einde te brengen. Het programma van Work at Balance is erop gericht om je ervaringen na thuiskomst direct te integreren in de dagelijkse praktijk. Voorbehoud: De organisatie behoudt zich het recht voor om deelnemers zonder opgaaf van redenen te weigeren.

'Training van je zintuigen is net zo hard nodig om je goed te bewegen in je binnenwereld als training van het bewegingsapparaat nodig is om je goed in de buitenwereld te bewegen. We nodigen je uit om tijd en ruimte te nemen om hierin een nieuwe balans te vinden voor jezelf.'

'Je geeft invulling aan persoonlijk leiderschap en leert daarvoor de mentale, emotionele en fysieke route kennen. En inspiratie voor een nieuwe stap in je leven als je weer thuis bent. Thuiskomen met een fantastische ervaring en met nieuwe energie is daarmee het uiteindelijke doel van het programma.'

Thomas Tierolff - Work at Balance

 


‘By exploring the here and now of ourselves we can explore the World. By observing ourselves, however, we can come to know reality directly and we can learn to deal with it in a positive, creative way.’  

William Hart

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

 
 
     
 ©  Inspiratie Reizen & Spirituele Reizen naar Nepal