Geniet in Nepal van het heerlijke weer

en de betoverende stilte!

 

Proef de mystieke sfeer van het oude koninkrijk en ervaar de adembenemende schoonheid van de natuur in Nepal.

In de Himalaya word je boven je gewone leven uitgetild en ontstaat er helderheid over waar je staat en waar je naartoe wilt. Je komt thuis met nieuwe inspiratie en energie.


  
 

Tijd en Ruimte voor Jezelf

In Nepal maken we een trektocht in de Himalaya waarin je kennis maakt met de bergvolkeren, stilte ervaart en in aanraking komt met Tibetaanse invloeden.

Je wandelt door nauwe dorpsstraatjes, kijkt om je heen en waant jezelf soms in de Middeleeuwen! In Kathmandu kom je ogen tekort door de mensen, de tempels en de vele kleuren.

Je zintuigen worden geprikkeld door de talloze geuren die je meenemen in de mystieke sferen van Nepal.

Uniek en inspirerend

Wat maakt onze reizen zo uniek en inspirerend?

  • Holi Maya Nepali is geboren in Nepal; zij staat garant voor een unieke reis waarin je de mensen en de rituelen leert kennen en geniet van de prachtige natuur
  • Je ontmoet je reisgenoten al voor de reis tijdens de startwandeling in Nederland of België.
  • Persoonlijke begeleiding voorafgaande aan de reis en in Nepal door Holi en Thomas.
  • Bij ons reis je altijd met een kleine groep reisgenoten waardoor je Nepal, Tibet en Bhutan van dichtbij mee kunt maken en er ruimte is voor jouw individuele beleving.
  • Alles is van A tot Z voor je geregeld.
  • Je bezoekt in Nepal naast de beroemde hoogtepunten ook 'de onbekende bestemming'. Deze bestemming onthullen we pas na de trektocht.
  • Bij de Work at Balance reizen in Nepal organiseren we na de wandeling een workshop waarin je jouw ervaringen verbindt met je levensmissie.
  • Onze reizen zijn 2 reizen ineen, met persoonlijke begeleiding op topniveau: een 'uiterlijke reis' en een 'innerlijke reis'.

 

‘By exploring the here and now of ourselves we can explore the World. By observing ourselves, however, we can come to know reality directly and we can learn to deal with it in a positive, creative way.’   William Hart

Nepal, Tibet en Bhutan: Bekijk de ReisWijzer voor alle mogelijkheden > www.topoftheworld.nl

 

'Een reis om nooit meer te vergeten, een dierbare schat die ik voor altijd bij me zal dragen!'

 

Lees hier meer reacties
van reisgenoten!

 


De reis van je leven

De wandelingen die we maken, wordt door het landschap, de bergen en de culturele diversiteit stuk voor stuk gezien als één van de mooiste tochten ter wereld die je te voet kunt afleggen! De reis wordt begeleid door een zeer ervaren team en je weet je vergezeld door een kleine groep reisgenoten.

Nepal op maat
Je kunt de reis naar Nepal verlengen met een verblijf in beroemd een Tibetaans-Boeddhistisch klooster of combineren met een bezoek aan Bhutan en/of Tibet.

Nepal individueel; de koning(in) te rijk!
Wil je een reis helemaal zelfstandig maken, maar wel van A tot Z persoonlijk voor jou laten organiseren? Dan ga je op stap met je eingen privégids en (eventueel) porter om je spullen tijdens de wandeling te laten dragen.


Beluister het radio fragment:

Interview met Thomas Tierolff over de reis naar NepalReiservaringen:
Voor reacties van reisgenoten, KLIK HIER!
   


 

 
     
 

 De Inspiratie Reizen zijn geschikt voor alle leeftijden en vereisen een goede conditie. Tijdens het vrijblijvende (telefonische) kennismakingsgesprek beantwoorden we je vragen. Veiligheid en gezondheid staan voor ons altijd op nummer 1.

'Training van je zintuigen is net zo hard nodig om je goed te bewegen in je binnenwereld als training van het bewegingsapparaat nodig is om je goed in de buitenwereld te bewegen. We nodigen je uit om tijd en ruimte te nemen om hierin een nieuwe balans te vinden voor jezelf.'

'Je geeft invulling aan persoonlijk leiderschap en leert daarvoor de mentale, emotionele en fysieke route kennen. En inspiratie voor een nieuwe stap in je leven als je weer thuis bent. Thuiskomen met een fantastische ervaring en met nieuwe energie is daarmee het uiteindelijke doel van het programma.'

Thomas Tierolff - Work at Balance

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

 
 
     
 ©  Inspiratie Reizen & Spirituele Reizen naar Nepal