Inspiratie Reizen > Nieuw-Zeeland > Nepal > Maleisië

 

Inspiratie Reis naar

Maleisië en Borneo

op aanvraagDe reis naar Maleisië en Borneo is door de overweldigende kracht en schoonheid van de jungle, de kennismaking met inheemse stammen, de confrontatie met ons koloniale verleden en de indrukwekkende setting een aangrijpende onderneming. Een 'once in a lifetime' experience die je tevoorschijn laat komen zoals je bent - zonder ‘toeters en bellen’. 'Je zult ervaren wat een enorme kracht er in jou huist. Het ervaren van innerlijke kracht zorgt ook voor simpelweg genieten - dat zul je aan den lijve ervaren!'

Het programma

Een reis waarin we koninklijk genieten aan paradijselijke stranden, plantages bezoeken, de Petronas Towers beklimmen in Kuala Lumpur en de Nederlandse invloeden opsnuiven in Melakka. Vanuit Kuching - de 'hoofdstad' van Sarawak - doorkruisen we de jungle van Borneo. We slapen in longhouses, komen in contact met inheemse stammen, peddelen verder het regenwoud in en verkoelen ons onder een waterval. In de jungle volgen we een deel van de 'Oerang Oetang Trail', een fantastische tocht die ons uiteindelijk zal leiden naar een uniek plekje aan de Zuid-Chinese Zee. Zo komen we tot rust en verwerken we na een jungle trekking van een week onze nieuwe indrukken tot het tijd is om met een vette glimlach op het gelaat huiswaarts te keren.

Tijd en Ruimte voor Jezelf
Sta eens stil bij wat jou inspireert en in beweging brengt. Ons programma ondersteunt je om precies dat naar boven te laten komen! In de jungle van Borneo krijg je o.a. antwoord op de volgende vragen: Hoe vind ik de juiste route als ik de weg kwijt ben?, Hoe ga ik om met belemmeringen?,Hoe ga ik om met afhankelijkheid?

Tijdens deze inspiratie reis plukken we elke dag en genieten we met volle teugen.Er ontstaat meer balans en je krijgt nieuwe energie om na je reis je ambities te realiseren. Thuiskomen met een fantastische ervaring en met nieuwe inspiratie is daarmee het uiteindelijke doel van het reisprogramma van Work at Balance!

Begeleiding & Kosten

Begeleiding
Je wordt begeleid door Nederlandse reisspecialisten en je weet je vergezeld door enthousiasme deelnemers. Het leven smaakt ook bij jou naar nieuwe inspiratie en bezieling. Je medereizigers zijn net als jij mensen die stappen willen zetten en willen nalaten. Voordat we vertrekken, is er in Rotterdam een startbijeenkomst waarin we elkaar beter leren kennen. Dan komt er ook aan de orde wat jij van de reis verwacht, wat voor ondersteuning je wenst en maken we een ‘startdocument’. 

Kosten
De kosten van de Inspiratie Reis naar Malaysia bedragen Euro 2.750,-

In dit bedrag zijn inbegrepen:
• In Nederland: intakegesprek en startbijeenkomst
• Volledige reisprogramma in Maleisië en Borneo
• Alle accommodatie tijdens de reis van ruim 2 weken
• Topgids tijdens de trekking (voertaal: engels)
• Alle maaltijden tijdens de trekking van ruim een week
• Alle binnenlandse transits, een binnenlandse vlucht en lokale belastingen

Exclusief:
• Vliegticket naar Kuala Lumpur
• Verzekeringen, zoals reis- en annuleringsverzekering


 

 

 

Aanmelden voor de Inspiratie Reis is vrijblijvend. Een inschrijfformulier wordt op verzoek toegezonden. Mail ons voor meer informatie.

thomas@workatbalance.nl

 

 


 

Overzicht van onze Inspiratie Reizen:

 


 

Het informatie pakket bevat alle informatie over deze inspiratie reis in handzaam PDF formaat.

 


 

Eerdere reizen:


'Deze reis is door de combinatie van inspanning en ontspanning, het directe contact met flora en fauna een ervaring geworden die mijn voorstelling te boven gaat. In de jungle heb ik geen oog dicht gedaan, toch had ik van het regenwoud geen moment willen missen ...', zo omschreef een deelnemer de Inspiratie Reis.

Bekijk de foto's
 

Reisprogramma:

Volg ons tijdens de reis via twitter!

     

 

 
     
 

Deelname profielDe Inspiratie Reizen vereisen een goede fysieke en mentale conditie. Tijdens het intake-gesprek komt je motivatie uitgebreid aan bod. Je startdocument concretiseert wensen, eisen en verwachtingen. Veiligheid en gezondheid staan voor ons op nummer 1, maar je deelname is niet zonder risico's. Je zult ervaren dat we elkaar nodig hebben om de tocht tot een goed einde te brengen. Het programma van Work at Balance is erop gericht om je ervaringen na thuiskomst direct te integreren in de dagelijkse praktijk. Voorbehoud: De organisatie behoudt zich het recht voor om deelnemers zonder opgaaf van redenen te weigeren.

'Training van je zintuigen is net zo hard nodig om je goed te bewegen in je binnenwereld als training van het bewegingsapparaat nodig is om je goed in de buitenwereld te bewegen. We nodigen je uit om tijd en ruimte te nemen om hierin een nieuwe balans te vinden voor jezelf.'

'Je geeft invulling aan persoonlijk leiderschap en leert daarvoor de mentale, emotionele en fysieke route kennen. En inspiratie voor een nieuwe stap in je leven als je weer thuis bent. Thuiskomen met een fantastische ervaring en met nieuwe energie is daarmee het uiteindelijke doel van het programma.'

Thomas Tierolff - Work at Balance

 


‘By exploring the here and now of ourselves we can explore the World. By observing ourselves, however, we can come to know reality directly and we can learn to deal with it in a positive, creative way.’  

William Hart

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

 
 
     
 ©  Inspiratie Reizen & Spirituele Reizen naar Nepal