Over Top of the World Reizen

Bekijk de aanbevelingen van o.a. reisgenoten!

 

     

 Holi Maya Nepali  &  Thomas Tierolff


Klik 
hier voor een impressie in beeld & geluid!

 

Top of the World Reizen is aangesloten bij VvKR en STO-reisgarantie:

We zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (no. 13021) en STO-reisgarantie. Via de VvKR delen we onze expertise om voor de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. 

De STO-reisgarantie bied je de garantie dat je betaling - in geval van faillissement of surseance van betaling – volledig beschermd is zodat jouw reis in Nepal, Mustang, Tibet en/of Bhutan ook in deze uitzonderlijke omstandigheden gewoon doorgang kan vinden. Voor de ledenlijst en meer informatie zie tevens www.vvkr.nl en www.sto-reisgarantie.nl 

          

 

Travel, Training, Coaching .....

Thomas Tierolff is de oprichter van Top of the World Reizen en Work at Balance. Zijn jarenlange ervaring in de wereld van onderzoek, marketing en communicatie en zijn werk als adviseur, coach, trainer en communicatiespecialist zijn de pijlers waarop het trainings- en reisprogramma rust. Holi Maya Nepali is Nepalese en verantwoordelijk voor de reisleiding. Zij stelt de unieke en ongeëvenaarde reisprogramma's samen en verzorgt met Thomas de bijeenkomsten en wandelingen in België en Nederland om kennis te maken met onze Himalaya Reizen.

   
 

Inspiratie Reizen

'Reizen is uitdagend en verrijkend; niet alleen als het verre bestemmingen betreft, maar ook als het om een innerlijke reis gaat. Wij zijn ervaringsexpert op beide soorten reizen.'

Wij nodigen je van harte uit voor een spannende en leerzame reis, met jouw hoogtepunten, obstakels en vreugdevolle ervaringen op de route. En soms ook met angstige en moeilijke passages, waarbij je geneigd zult zijn om terug te schieten in oud gedrag. Je staat echter niet alleen in dit avontuur. Aangemoedigd kun je op eigen kracht jouw authentieke pad gaan vinden en indien nodig de strijd aangaan met belemmerende overtuigingen en blokkerende patronen. We nemen je graag mee op ontdekkingsreis, waar jouw licht steeds mag gloren en in kracht zal toenemen. Weliswaar worden je moed, doorzettingsvermogen en veranderingsbereidheid getest, maar dit gebeurt met respect, humor en mildheid.

Als dit je aanspreekt, neem dan nu vrijblijvend contact op. Elk groeipad begint bij de eerste stap!
 

Klik hier voor het laatste nieuws!

 

Sonja Laanen: 
'Ik heb ontdekt dat echte vrijheid binnenin jezelf ligt en niet in de buitenwereld. Mijn doel is om anderen in beweging te brengen, om meer vanuit innerlijke vrijheid, kwaliteiten en kracht keuzes te maken voor werk en leven. Als je ondersteuning wenst bij het koersen naar een nieuwe bestemming of wilt leren vertrouwen op je eigen kompas, dan reis ik graag met je mee.
 
Ik help je om zelf je richting en route te kiezen, met respect voor jouw eigen grenzen. Zelfonderzoek is hierdoor geen eenzaam traject, maar een leerzaam, creatief en energierijk avontuur. Ik ondersteune mensen graag om vanuit een natuurlijke omgeving (weer) te stralen. Wil jij een positieve belichting op je leven en werk? Ga je mee op ontdekkingsreis?' 
 
Piet Nijholt:
Kom in beweging, het gaat niet alleen over je goed voelen. Vaak leven we nog vanuit de gedachte: 'Als ik me goed voel, ga ik die vriend weer eens bellen, schrijf ik een boek of maak die mooie reis'. Het gaat (nu) ook over zelf een keuze maken om jouw volledige kwaliteit en mogelijkheden te leven. Draai het maar eens om: 'Als ik die vriend gebeld heb, voel ik me (nog) beter! Als ik dat boek eenmaal aan het schrijven ben, ben ik niet meer te houden! Als ik eenmaal op reis ben, zijn er geen grenzen meer'. Jij kunt hierin het verschil maken, voor jezelf en de ander!
 
Ik heb zelf in 2007 een loopbaan switch gemaakt en heb mijn eigen training en coaching bedrijf “180 graden om”. Met veel plezier en enthousiasme nodig en daag ik mensen uit hun grenzen te verleggen en bied ik ze de mogelijkheid om (weer) in contact te komen met wat voor hun belangrijk/waardevol is. Dus wacht niet tot het (alleen maar) goed voelt, kom in beweging en maak dat verschil! Ik reis graag met je mee. 
 
Wat verandert talent in succes? Maak je droom werkelijkheid!
Ben je als vriend, vriendin, partner, collega, werkgever, leidinggevende of HR-manager betrokken bij iemand die op zoek is naar nieuwe inspiratie en energie? Ben je zelf op zoek naar nieuwe inspiratie? Ga met ons mee op reis naar de Himalaya en maak je droom werkelijkheid!


 

Balans kent geen grenzen

Alles draait om balans. Balans tussen jou en de ander, tussen wie je bent en wie je wil zijn, tussen wat je wilt en wat je doet, tussen werk en privé. Je persoonlijke effectiviteit hangt voor een groot deel af van hoe je met deze vraagstukken omgaat. Work at Balance geeft je meer zicht op jouw succes- en faalfactoren.
We dragen graag bij aan jouw persoonlijke succes. En meer balans kent geen grenzen. Meer balans op het werk betekent ook meer balans op het thuisfront.

Communicatie is de sleutel

Work at Balance is erop gericht om de mentale en emotionele veerkracht van jou (en je team) te verhogen, zodat de kwaliteit van samenwerken toeneemt. Deelnemers gaan doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Dit is van belang voor de organisatie als totaal. Er ontstaat ruimte voor plezier op het werk, de daadkracht neemt toe en de effectiviteit van handelen verbetert waarneembaar. Er ontstaat ruimte voor simpelweg genieten en je omgeving is de ‘lachende derde’.

Pure Levensenergie

Veel mensen doen zich kleiner voor dan ze zijn, uit angst om afgewezen te worden. In de trainingen van Work at Balance word je je meer bewust van je lichaamssignalen. Je leert daar naar te luisteren zodat je beter in je vel gaat zitten, je gemakkelijker communiceert en meer je eigen kracht gaat ervaren. In de trainingen worden cognitieve – en lichaamsgerichte technieken gebruikt, die in de afgelopen 25 jaar hun succes hebben bewezen.


drs. Thomas Tierolff (1966)

Simpelweg genieten. Ontspannen zijn. Doen wat je echt wilt. Het is makkelijk gezegd, maar hoe doe je dat eigenlijk? Talrijke trainingen op het gebied van bewustwording en persoonlijke effectiviteit hebben mij meer zicht gegeven op wie ik ben, wat ik wil en hoe ik dit kan bereiken. In 2007 heb ik het roer omgegooid: ik wacht niet langer op wat het leven voor mij in petto heeft en ben mijn dromen gaan creëren.

Ik studeerde Culturele Studies, Beleid & Management aan de Universiteit van Amsterdam en de University of Kent in Canterbury. Mede door de boeiende colleges van professor Nico Frijda, pionier op het gebied van emoties, heb ik ontdekt wat echte communicatie kan betekenen. Voor het eerst wist ik mij verstaanbaar te maken en soms lukte het zelfs om me werkelijk te verbinden. Training en coaching heeft mij ondersteund om meer tevoorschijn te komen. Ik ben zichtbaar geworden en in beweging gekomen. Met vallen en opstaan heb ik ook leren aanvaarden waar mijn grenzen liggen.

Naast het organiseren van Inspiratie Reizen heb ik de trainingen Effectief Communiceren, Simpel Genieten en Krachtig in Jezelf ontwikkeld. Deze zijn getest en geëvalueerd en worden door bedrijven en instellingen met succes afgenomen als maatwerkmodule. Als trainer/coach heb ik een 4-jarige geaccrediteerde opleiding genoten.

 

 
     
 

Vrijblijvend Informatie aanvragen

Als je wilt aanmelden (je ontvangt daarna een inschrijfformulier), klik dan hier
 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
:
:
:
:
Gratis Nieuwsbrief:
 
 
     
 ©  Inspiratie Reizen & Spirituele Reizen naar Nepal